MòMò Republic ja maailman paras brunssi

SONY DSC
 Yksi perheemme suosikkiravintoloista on MòMò Republic, tuttavallisemmin Momo vaan. Suosikkilistamme kärkeen se on päässyt sijaintinsa (naapurikorttelissa) lisäksi ennen muuta miljöönsä ja tunnelmansa vuoksi, vaikka ei ruoassakaan mitään moittimista ole. Momo on ainutlaatuinen yhdistelmä kartanotunnelmaa ja modernia tyylikkyyttä, pupuja pihalla ja valkokauluksisia tarjoilijoita. Vai olisitteko uskoneet, että keskeltä roomalaistalähiötä löytyisi tällainen villa?

Momo republic

Momo republicin terassi

Mò Mò Republic

Momon asiakaskunta koostuu vauvasta vaariin tai juhlivista nuorisoseurueista illastaviin perheisiin, sillä ravintola tarjoaa vähän jokaiselle jotakin. Ravintolan ruokalistalta löytyy niin pizzoja kuin ravintolan keskellä olevassa grillissä avotulella grillattavia lihoja ja kalojakin. Momossa on myös tyylikäs drinkkibaari ja siellä pidetään kuulemma klubi-iltojakin. Kesäisin voi nauttia aperitivon ravintolan edustan baarin sohvilla tai ruokailla ulkona puutarhaterassilla tai uima-altaan (!) äärellä.

Mutta näin ennen terassien avautumista Momossa on ennen kaikkea maailman paras brunssi. Tai no, brunssiksi ne sitä sanovat, vaikka se alkaa vasta iltapäivällä ja brunssitarjontakin on himppusen erilainen – lue: monipuolisempi ja aika paljon ruokaisampi – kuin esim. Suomen pääkaupungin brunssipaikoissa. Joka sunnuntai klo 13 baaripuolen kahden pienemmän salin pöytiin ja sivupöytiin katetaan  ilmakuivattua kinkkua ja muita leikkeleitä, kaloja, äyriäisiä, tuoreita ja kypsennettyjä kasviksia, erilaisia juustoja, frittejä, pizzapaloja, tuoretta leipää, lämpimiä ruokia kuten pastoja ja risottoja, jotka tosin voi hyvin jättää väliin.

Frittejä Momon brunssilla

buffaa

Vartaita Momon brunssilla

Mustekalasalaattia

Perheemme nuoriso arvostaa erityisesti kattavaa jälkiruokavalikoimaa. Aterian päätteeksi voi valita suklaaputouksessa kastettuja hedelmiä, vastapaistettuja pannukakkuja, macaron-leivoksia, pieniä vanukkaita, kakkupaloja, tiramisua…

TIRAMISU Momon brunssilla

Hedelmiä ja pannukakkuja jälkiruoaksi Momon brunssilla

Kakkua

Jälkiruokia Momon brunssilla

Momon brunssin notkuvien pöytien ääreltä ei tarvitse poistua nälkäisenä. Itse asiassa, nälkä ei ole vielä seuraavanakaan päivänä.

Brunssi maksaa laatuunsa ja runsaaseen tarjontaansa nähden varsin kohtuulliset 25 euroa/ henkilö, myös lapsilta (tosin ihan pienimmät saavat kyllä alennusta). Juomat eivät kuulu hintaan itsepuristettua appelsiinimehua lukuunottamatta.

Brunssiannos Momon brunssilla

"Brunssi" Momossa
Brunssin huuhdellaan alas tietenkin prosecolla

Juomaksi voi puristaa itse mehua tuoreista appelsiineista.

Varsin ymmärrettävistä syistä  MòMò on monen muunkin suosiossa, joten ainakin isommalla porukalla pöytävaraus on tarpeen, p.  (+39) 06 5373087 – (+39) 06 5346930. Momo sijaitsee Monteverden kaupunginosassa, osoitteessa Piazza Forlanini, 10. Raitiovaunulla 8 pääsee muutaman sadan metrin päähän (jää pois San Camillon sairaalan pysäkillä).

Tykkää ja jaa: