Image Alt

Blog

Kuumimmat sisustustrendit Rooman sisustusmessujen perusteella

Minulla oli varattuna julkaistavaksi ihan toinen juttu, mutta nyt on kyllä pakko hetkeksi siirtyä historian parista todella ajan pinnalle. Kävin nimittäin eilen Casaidea-messuilla eli Rooman vuosittaisilla sisustus- ja huonekalumessuilla ja voin nyt tuoreeltaan paljastaa, mikä on nyt kuuminta hottia sisustusrintamalla aina niin tyylikkäiden italialaisten mielestä. Joten olkaapa hyvä ja muistakaa, että luitte nämä trendit takuulla ensimmäisenä täältä!

Ehdoton pakko saada on valkoinen tekonahkasohva. Sellaisia näkyi nimittäin joka toisella osastolla. Erityisen trendikäs on oikein kasarityylinen malli ja jos istuimet saa käännettyä lepoasentoon tai jos sohvasta löytyy myös äänentoistolaitteet, niin oijoijoijoi. Mutta pääasia on, että sohva on valkoinen. Ja tekonahkaa.

Oijoijoijoi,

Ruokapöydän kuuluu olla tänä keväänä sellainen, joka menee mahdollisimman pieneen tilaan, mutta jonka tarvittaessa saa näppärästi mekanismilla jatkettua jopa kolmimetriseksi. Ai että rouva haluaisi jo valmiiksi tarpeeksi ison ruokapöydän ilman ikäviä rakoja jatkopalojen välissä? No se on kuule niin lääst siison, ettei sellaisia ole edes esillä.

Sängyn tärkein ominaisuus on, että sen saa pystyyn. Näin tyynyjä voidaan pitää patjan alla.

Jos nämä teknologisvivahteiset ja keinomateriaalit eivät tunnu omilta, niin luonnonläheisempiä vaihtoehtojakin oli: oksakarahkoista saa vaikka mitä!

Kodin sisustusta voi piristää myös pienillä yksityiskohdilla. Yksittäinen trendikäs huonekalu tai koriste-esinekin luo heti uutta ilmettä kotiin!

Kuten kuvasta näkyy, tämä tuoli sopii ihan täydellisesti sen valkoisen tekonahkasohvan kanssa.

Valitettavasti monta helmeä täytyi ohittaa kuvaamatta, sillä messuesittelijät ilahtuivat huomattavasti siitä, kun joku oli heidän tarjonnastaan kiinnostunut. Oli niin ikävää tuottaa sitten pettymys ja ilmoittaa, ettei sohvat ja muut ihan ole tyyliäni.

Olihan niille valkoisille tekonahkasohville vaihtoehtojakin esillä.

Messuille täytyy antaa myös lisäpojoja italialaisen huolettomasta ja rennosta näytteille asettelusta. Ei mitään keinotekoisia sisustuslavastuksia, vaan kolme hallillista täynnä osastolle sijoitettuja huonekaluja. Revi siitä sitten ideoita kotiin.

Että näin. Jos nämä nyt ovat sisustuksen kuumimmat trendit, niin olen kyllä ihan mielelläni vähän jälkijunassa. Mutta laittakaa ihmeessä kommenttikenttään oma näkemyksenne italialaisesta tyylikkyydestä: ottaisitteko nämä kotiinne?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Heli
9 years ago

Kiitos, linkkaus olisi kiva! Le Mani in Pasta on luottoravintolamme, ihan helmi. (Siis toivottavasti kokemus on sama…)

Meri / Syö Matkusta Rakasta

Kiitos hyödyllisestä blogista. Viime kuussa tuli pyörähdettyä Roomassa ja tätä oli kiva lueskella sitä ennen. Olen kirjoittamassa muutamasta testaamastamme ravintolasta postausta, ja ajattelin linkata blogisi tuohon postaukseen, kun Le Mani in Pastaan sinun ansiostasi päädyttiin (vitsi mikä paikka!). Toivottavasti sopii. 🙂

Olivia
9 years ago

Hei! Mä niin tykkään tästä sun blogista! Aiheet vaihtelee laidasta laitaan ja saa aina hymyn huulille. Suuret kiitokset taas! Itsekin sohvaostoksilla vast'ikään olleena voin tunnustaa, ettei ihan uppoa meikäläiseen nuo uusimmat italialialaiset trendit 🙂 Tää pohjoismaalainen maku taitaa usein etsiä jotain yksinkertaisempaa ja suoraviivaisempaa… Makunsa tietysti kullakin 🙂 Mut hei, pöytähän meillä jo on juuri tuollainen, pieni ja jatkettavaa mallia, ja tuollaista säilytyssänkyäkin on kovasti katseltu – ehkä me sittenkin ratsastetaan ihan aallon harjalla! Rooma, ja matkailu yleisemminkin, on meidän perheessä sydämen asia, ja toukokuussa ollaan taas tulossa Ikuiseen kaupunkiin. Viime reissulla helmikuussa yövyttiin viikon verran Trasteveren tunnelmallisissa maisemissa, nyt… Read more »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x